PRIJS OP AANVRAAG
DRY AGER Vision 360°
OverzichtArt.-Nr: DX2500
DRY AGER® Vision 360° - Uitzonderlijke productpresentatie - Made in Germany
De nieuwe Vision 360° is opnieuw een technisch hoogstandje van DRY AGER. Ideaal voor het produceren en presenteren van dry aged vlees, ham, worst, vis, kaas en nog veel meer. Met een draagvermogen tot 140 kg.
Fantastische productpresentatie! De DRY AGER Vision 360° is de nieuwste oplossing voor dy aging en biedt een perfecte combinatie van technologie en esthetiek.
Het panoramische glas biedt het best mogelijke zicht op het voedsel tijdens het rijpingsproces. Hiermee kunnen alle soorten vlees, worst en ham, maar ook vis en kaas worden verfijnd, waardoor het een prachtig hoogtepunt wordt op elke locatie. Hij kan flexibel worden gebruikt als een pure vitrine voor productpresentatie of als een volledig uitgeruste rijpingskast om vers vlees om te toveren in prachtig aromatisch, droog gerijpt rund- of varkensvlees, ham, kaas of worst.
Geef uw klanten de kans om hun steak persoonlijk uit te kiezen. Met de DRY AGER Vision 360° is het hoogwaardige rijpingsproces voor iedereen zichtbaar, wat het vertrouwen vergroot en garandeert dat gasten onder de indruk zullen zijn en hun ervaring graag willen delen - in overeenstemming met het principe: “Impressed customers speak highly.”
- Gebruiksgemak : De DRY AGER Vision 360° is een plug-in-ready dry agingkast met alle functies en een elegant ontwerp. Geen wateraansluiting, geen watertank nodig. Het rijpt precies waar klanten de kunst van het dry aging van dichtbij kunnen ervaren.
- Elegant ontwerp : Het ontwerp past naadloos in elk interieur en vestigt de aandacht op de inhoud. De DRY AGER Vision 360° voegt elegantie toe aan de ruimte, zet nieuwe standaarden met geavanceerde technologie en zal zeker de aandacht van klanten trekken!
- 360° Product Presentatie : De grote glazen panelen bieden optimaal zicht op het product en met de juiste verlichting wordt de DRY AGER Vision 360° het perfecte podium voor jouw kunst van het rijpen. De dimbare verlichting kan naadloos worden aangepast van koel wit tot warm wit, voor de ideale ambiance.
- Capaciteit tot 140 kg : Laat tot 140 kg vlees in één keer rijpen. Met de DRY AGER Vision 360° wordt elke rijpingscyclus echt de moeite waard, met een commerciële terugverdientijd van slechts enkele maanden. Het minimale gewichtsverlies is indrukwekkend en heeft een direct positief effect op uw bedrijfsresultaat.
- Nauwkeurige parameters : Het intelligente regelsysteem maakt temperaturen van 0 tot +25 °C en luchtvochtigheidsniveaus tussen 60 en 90% mogelijk - uiteraard allemaal elektronisch instelbaar. Dankzij HumiControl is er geen wateraansluiting of tank nodig.
- Absolute hygiene : Schadelijke bacteriën en ziektekiemen maken geen kans. De DRY AGER Vision 360° is uitgerust met een actieve UVC-sterilisatiekast die de hele luchtmassa in de verouderingskast minstens één keer per minuut volledig zuivert.
DRY AGER Vision 360°
EXTERIEUR - Zwart gepoedercoat thermoplastisch
VERGRENDELBARE DEUREN- Beide deuren zijn standaard afsluitbaar
INTERIEUR AFMETINGEN - 620 x 625 x 1330 mm (B x D x H)
EXTERIEUR AFMETINGEN - 700 x 811 x 2025 mm (B x D x H)
CAPACITEIT - 515 L
VOEDINGSPANNING - 220-240 V / 2A / 50 Hz
TEMPERATUURBEREIK - Elektronisch instelbaar in stappen van 0,1 °C: 0 °C tot +25 °C
LUCHTVOCHTIGHEIDSREGELING - Elektronisch instelbare vochtigheid via HumiControl® van 60 tot 90% (geen wateraansluiting of container nodig)
LUCHTSTROOM & HYGIËNE - Optimale luchtstroom en UVC-sterilisatie met DX AirReg®-technologie
BINNENVERLICHTING - 4 geïntegreerde DX-LED Premium lichtstrips voor optimale verlichting van de inhoud van de kast. Het lichtspectrum sluit ultraviolette stralen uit, met een minimale warmteafgifte om plaatselijke opwarming van het vlees te voorkomen. Dimbaar.
MAXIMAAL LADEN - Tot 140 kg voor vlees
AANVULLENDE KENMERKEN - Automatische ontdooiing, visuele en akoestische alarmsignalen, afsluitbare deuren (details hierboven) en omkeerbare deurscharnieren
OVEREENSTEMMING MET EU-GEBIED - Voldoet aan de vereisten voor het droog rijpen van vlees volgens wijzigingsverordening (EU) 2024/1141 van Verordening (EG) 853/2004.