boek 'The Dry Aging Bible'
OverzichtDe Dry Aging Bible van DRY AGER®
Het nieuwe standaardwerk voor dry aging en vleesveredeling.
De Dry Aging Bible maakt je een professional - en vleesprofessionals nog creatiever. Op meer dan 300 pagina's leer je alles over het verfijnen van vlees, gevogelte, ham, worst, kaas en zelfs vis in de DRY AGER® rijpingskast. Van voedsel tot superdelicatesse.
Beste boek 2022: De Dry Aging Bible werd bekroond met de gouden medaille in de categorie “Vlees & gevogelte”.
336 pagina's, gebonden in fijn linnen. Hier leer je alles wat je moet weten over dry aging en verfijning.
Grondbeginselen van dry aging
Productkennis
Praktijk van dry aging met tips en trucs
Alles over SmartAging®
Workshops met stapsgewijze instructies
Rijpingsrecepten voor vlees (rundvlees, varkensvlees, wild, gevogelte, lamsvlees)
Rijpingsrecepten voor ham
Rijpingsrecepten voor worst
Rijpingsrecepten voor vis
Rijpingsrecepten voor kaas
Rijpingsrecepten voor het drogen van groenten of pasta
Kookrecepten
Alles over de wetenschap van dry aging
Niet te vergeten: Foodfotografie op het hoogste niveau
En nog veel meer...
In dit boek worden de geschiedenis en de huidige praktijk van het droogrijpen tot in de kleinste - ook wetenschappelijke - details uitgelegd. Met adembenemende foto's en gedetailleerde instructies laat het voorbeelden zien van de verfijning van vlees, de productie van wereldberoemde soorten ham en salami en de culinaire mogelijkheden met recepten van bekende chef-koks. Zelfs vis en kaas worden hier niet verwaarloosd.
Voor het eerst ter wereld zijn alle belangrijke aspecten van dry aging ongelooflijk gedetailleerd samengevat. In het boek “The Dry Aging Bible” vind je allesomvattende informatie, geconcentreerde verfijningsexpertise, instructies en verrassende inspiratie. Het boek leidt je stap voor stap door het hele dry aging proces in theorie en praktijk. Van het selecteren van het juiste vlees of andere voedingsmiddelen, tot de perfecte bereiding van het rauwe product, het hanteren van het juiste gereedschap, het kiezen van het juiste rijpingsprogramma en het bereiden van het eindproduct met heerlijke recepten. Een must-have voor elke liefhebber van dry aging: de hele wereld van delicatessen.
De bijbel van dry aging brengt je rechtstreeks naar de vleeshemel.
Uitgever: Aaron en Christian Landig
Teksten en concept: Peter Wagner
Kaft: Hardcover / linnen
Aantal pagina's: 336
ISBN: 978-3-98203-560-4
Let op:
Een groot deel van het boek is alleen te gebruiken als je in het bezit bent van een apparaat van de nieuwe Premium S-generatie.